Zondag 10 juli open dag Imkersvereniging ’t Wilgenroosje

CRANENDONCK – Van mei t/m september is iedere zondagmiddag iemand aanwezig in de tuin van ‘t Wilgenroosje. Ook is het gebouw geopend. Op zondag 10 juli zijn de open imkerijdagen ook is onze tuin dan open voor publiek van 10 tot 17.00 uur. Er zijn imkers aanwezig die iedereen deskundig uitleg kunnen geven over het leven van de bij.

Het is een voortreffelijk voorjaar geweest voor de bloemen en planten en daar hebben de bijen gretig gebruik van gemaakt . ‘t Wilgenroosje heeftt dan ook honing van dit voorjaar die uiteraard verkocht wordt in het winkeltje dat aanwezig is. Daar zijn ook andere ‘bijenproducten’ te koop. De Immenhof is weer een plaatje om te zien. De tuin is nu op zijn mooist. Met meer dan 600 planten, is het dan ook een waar kleurenpalet om te zien. Ook is er een insectenmuur en als nieuwe aanwinst een insectenhotel dat al goed bezocht wordt. De vrienden van de Immenhof hebben wederom gezorgd dat iedereen die dag weer kan genieten van de tuin. Ook is de korfvlechter er weer. Hij laat zien hoe een korf of mand gemaakt wordt.  Mocht u uw kennis na dit alles willen testen, dan kan dit via de  elektronische informatiezuil. Na dit alles gezien te hebben, kunt u in het verenigingsgebouw BIJpraten en genieten van een kop koffie. Wilt u nog meer weten over Imkersvereniging ’t Wilgenroosje dan kunt u www.wilgenroosje.nl bezoeken. U vindt De Immenhof achter in de Broekkant te Budel.