AK de Smeltkroes neemt afscheid van vrijwilligers

MAARHEEZE – Zondagmiddag 3 juli sloten de vrijwilligers van AktiviteitenKommissie de Smeltkroes het seizoen feestelijk af. Na twee jaren kon eindelijk voor alle vrijwilligers weer een feestje worden georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst werd afscheid genomen van 3 vrijwilligers die jaren hebben meegewerkt om de activiteiten die de AK te realiseren.

Ester Chatrou heeft 10 jaar lang jeugdactiviteiten mee georganiseerd, maar stopt nu met haar werkzaamheden. Mariel Baten en Els Rondeel namen als respectievelijk secretaris en penningmeester afscheid. Deze 2 kanjers hebben zich jarenlang als bestuurslid ingezet. Mariel ruim 35 jaar en Els 23 jaar. Dit verdiende een overweldigend applaus van alle aanwezigen. De dames werden voor hun werk bedankt en in de bloemetjes gezet.

Op de foto: Mariel Baten (links) en Els Rondeel (rechts)  naast het bord met het nieuwe theaterprogramma 22-23.