De Foute jongens genieten van optreden tijdens het Klimroostreffen!

BUDEL – Afgelopen Zondag was het feest voor alle deelnemers van stichting de ”Klimroos”.

MTC de Cityriders organiseerde daar hun driedaags motortreffen met als hoogtepunt op zondag de rondrit door de regio met aansluitend een prachtig meezingfeest in de feesttent.

Eenmaal terug van de tocht kregen de deelnemers een goede lunch geserveerd om weer energie op te doen voor het middagprogramma: zingen, springen en feesten met de Foute Jongens. De Foute Jongens vonden het een onvergetelijke middag. Wat hebben ze samen met iedereen mogen genieten van een geweldige feestmiddag. 

De Foute Jongens (Jos, Leo en Nico) willen via HAC Weekblad dan ook in de eerste plaats iedere deelnemer bedanken voor het enthousiasme waarmee ze samen dit feest hebben mogen maken. En MTC de Cityriders bedankt voor de geweldige organisatie! Zonder jullie is dit niet mogelijk! Tot volgend jaar!

Foto de foute jongens