Winnaar Fiets Carwash club-fietstochten

SINT. HUIBRECHTS-LILLE – Afgelopen weekend vonden voor de 31e keer de Carwash club-fietstochten plaats. Na een onderbreking van 2 jaren wegens de gekende reden kon WTC ‘Allemaal op de Fiets’ de tochten eindelijk weer organiseren. Dat de fietsers er na een lange tijd weer zin in hadden, werd bevestigd door het aantal deelnemers. Bij een stralend weertje en met keuze uit mooie routes was het voor de fietsers echt genieten. Bij aankomst was er dan ook veel lof voor de organisatie. De tombola zorgde ervoor dat OC Hubertus goed gevuld was. De talrijke prijzen zoals zweefvluchten, etentjes, tankbonnen, Carwash club-bonnen enzovoorts vonden dan ook snel een andere eigenaar. Bij de uitreiking van de hoofdprijzen werd het erg stil in de zaal. Met een 3-daagse Zonneheuvel en de fiets werden nog 2 personen gelukkig gemaakt. Men kan terugkijken op een geslaagd fietsweekend. Noteer nu al de datum voor de 32e Carwash club-fietstocht op 1 en 2 juli 2023.