Bezorger gezocht in Budel-Schoot

CRANENDONCK – Iedere week een mooie zakcent, beweging in de buitenlucht en deel uitmaken van een leuk team! Klinkt dit als muziek in jouw oren? Dan is HAC Weekblad op zoek naar jou! Voor een wijk in Budel-Schoot zoeken we nog een bezorger. Ideaal als je enkele uurtjes per week vrij hebt op donderdag en/of vrijdag! Wij bieden een mooie vergoeding, eventueel een fietstas en een fijne samenwerking. Jij wordt een onmisbare link tussen de redactie en de lezers. Donderdagochtend ontvang je de kranten en eventueel de folders, netjes aan jouw deur. Wanneer je dit doet mag je zelf beslissen, als de kranten maar uiterlijk vrijdag in alle brievenbussen liggen. Is deze bijbaan iets voor jou? Meld je dan aan via [email protected] of via tel. 0032 11 757201. Wij geven je graag de nodige informatie en wie weet maak jij binnenkort deel uit van het HAC-team.