Grensparkwandeling

REGIO – In juli zijn op de dinsdagen weer de traditionele Grensparkwandelingen. Dit jaar worden voor de 25e keer deze tochten in onze grensstreek weer gehouden. Afwisselend in België en Nederland. Op 12 juli is het weer de beurt aan VWC Voetje voor Voetje uit Valkenswaard om hun tocht te organiseren. De start is in bij Bosherberg Harba Lorifa, Pastoor Heerkensdreef 20 te Valkenswaard. Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 7, 12 of 18 kilometer. Op alle afstanden is een rustpost voorzien bij de Loonderhoeve, waar ook door een prachtig stuk over het afgesloten landgoed mogen wandelen. Verder gaan de routes via ‘t Loon, door de Elshouters, Timmereind, de Heuvelse Putten, ‘t Heike en prachtige stukken langs de oever van De Dommel. De hele route is met duidelijke pijlen aangegeven. Voor de 7 kilometer kunt u starten tussen 8.00 en 15.00 uur. Voor de 12 en 18 kilometer tussen 9.00 en 14.00 uur.