Retrotochten 2022

SINT HUIBRECHTS-LILLE – Op zaterdag en zondag gingen voor de 4e keer de Retrotochten te Lille door. Dit was een organisatie van wtc ‘Allemaal op de fiets’. De deelnemende Retrofietsers hadden hun fiets netjes in orde gezet en waren helemaal in originele kledij. Aan aandacht geen gebrek…de stalen rossen werden dan ook gewikt en gewogen. De deelnemers kwamen onder meer uit Alken, Hamont, Helchteren, Peer, Brugge, Mierlo, Haarlem en Budel. Ze waren dan ook tevreden met het genomen initiatief om het Retro-fietsen te promoten en hadden genoten van de routes. Voor de meesten van hen was het een leuke kennismaking met de regio. De origineelste Retrofietser werd beloond met een fotoshoot aangeboden door Foto Witter te Pelt. Mocht je een fiets hebben van voor 1986, dan mag je hem altijd komen showen en deelnemen volgend jaar op 1 en 2 juli. Dan worden de 5e Retrotochten (onderdeel van de 32ste Carwash club-fietstochten) gehouden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA