ZoMareserAvond met muziek, markt en heerlijke taarten 

MAARHEEZE – Vrijdagavond 15 juli is er in het centrum van Maarheeze (grasveld voor de school/achter De Smeltkroes) een leuk zomers evenement georganiseerd door muziekvereniging De Poort van Brabant. Een perfecte avond om als inwoner van Maarheeze en regio gezellig even langs te komen om alvast te genieten van het vakantiegevoel zon, muziek, eten & drinken met vrienden en bekenden. 

De ZoMareserAvond gaat om 18 uur van start met een markt en optredens door het opleidingsorkest SMG & PvB, jeugdslagwerkgroep, slagwerkgroep, het Klein Orkest, Koor Port Vocales en tenslotte het Groot Orkest dat alles tot ±22u. Daarna is het niet afgelopen natuurlijk maar gaan het verder met gezellige digitale zomeravondmuziek. Rondom dit muzikale geheel is er een kleine markt met onder meer een kraam van ‘Mooi Mares’ waar u nog kunt meepraten over de toekomst van Maarheeze.  Naast de oren en de ogen wordt ook de smaak verwend met smakelijk hamburgers van de BBQ maar zeker ook met heerlijke taarten wat inmiddels een zalige traditie is geworden. De toegang is gratis. 

Foto Het nieuwe jeugdorkest: SMG Soerendonk samen met PvB Maarheeze. Foto Jan Valkenburg.