Combineer twee unieke design tentoonstellingen in het hart van Limburg!

WEERT – Designliefhebbers kunnen deze zomer hun hart ophalen in Limburg! Want er zijn twee unieke designtentoonstellingen in Weert en Roermond te bezoeken met een speciaal combiticket. In Museum W is de eigenzinnige en boordevolle wereld van Job Smeets te ontdekken. Een stukje verder naar het zuiden, in het Cuypershuis, zijn historische en hedendaagse decoraties van Pierre Cuypers en Christie van der Haak te beleven.

Het combiticket geeft 50% korting op de reguliere entreeprijzen en is verkrijgbaar bij Museum W, het Cuypershuis en bij de VVV kantoren in Midden-Limburg. De actie loopt van 23 juli t/m 2 oktober 2022. 

Te ontdekken in Museum W

FOREVER ENDEAVOUR is een allesbehalve ‘klassieke’ designtentoonstelling. Studio Job maakt hedendaags design op het snijvlak van kunst. Het werk is spannend en verhalend, humoristisch met een duister kantje, robuust en veelvormig. Stap in de eigenzinnige en boordevolle wereld van Job Smeets en ontdek zijn iconische designobjecten, zijn roots en inspiratiebronnen. Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur in Museum W aan de Meikoel 2, 6001 EE Weert, www.museumw.nl

Meer info over de expositie in Roermond vind je op www.cuypershuisroermond.nl


persfoto pand Museum W gemaakt door: Arjen Schmitz