Boeiende voorstelling bij 10-jarig jubileum VPTZ Eindzorg

REGIO  – De ontvangst was met koffie en appelflappen. En uiteraard stonden Ger Damen en Jacqueline Straver klaar om hun gasten te ontvangen. Beide dames coördineren al tien jaar lang de vrijwilligers van de jubilerende stichting VPTZ Eindzorg. Reden dus voor een feestje! En dat werd afgelopen woensdag gevierd in die prachtige theaterzaal van de Cantine in Budel-Dorplein. Een feest waar veel professionals en vrijwilligers uit de Zorg elkaar weer eens ontmoetten.

Speciaal voor hen werd door theatermaakster Nicole van Beek een boeiende eenakter opgevoerd. Meer dan een uur lang was Ada aan het woord: geboren en getogen Amsterdamse met haar (zorg)hart op de juiste plek. Een voorstelling waarin zij telkens de juiste snaar wist te raken maar waarin de humor niet vergeten werd. Waardering was er dus alom!

Bloemen waren er voor Nicole van Beek maar ook voor Ger Damen die na tien jaar een punt zet achter haar voorzitterschap.