‘MusicalDroom’ was een droom die uitkwam!

BUDEL – Op 10 juli stonden 28 kinderen van de musicalschool ‘Les van Jentley’ op de planken in Theater de Borgh. Ze speelden samen de voorstelling MusicalDroom, die ging over 3 meiden die op een dag wensen om in een musical terecht te komen.

Al snel kwamen de meiden erachter dat ze niet zomaar in een musical terecht waren gekomen, maar dat ze door middel van 5 wensen de musicals konden veranderen én verbeteren! 

Ze kwamen langs verschillende bekende musicals zoals: De 3 biggetjes, Mamma Mia, Annie, Sneeuwwitje en High School Musical. Helaas hadden ze niet door dat de engelen er voor zorgden dat al hun wensen uitkwamen. Gelukkig kwam alles goed en werd er ingezien dat grote dromen alles waar kunnen maken.

‘Er is door iedereen onwijs hard gewerkt’ zegt Jentley vol trots. ‘Hoe knap is het dat kinderen van zo’n jonge leeftijd al voor een publiek van 250 man durft op te treden?’ De kinderen van de musicalschool krijgen normaal in 3 verschillende leeftijdsgroepen les, maar toch stonden ze nu samen op het toneel, alsof ze niet anders gewend zijn. ‘Het is super leuk om te zien, hoe oud en jong elkaar versterkt en helpt op zo’n dag.’ voegt Jentley daaraan toe.

Ook achter de schermen was het één grote gezellige bedoening. Er werd geschminkt, haren gedaan, gekleurd, spelletjes gespeeld en een lekker broodje knakworst gegeten, die gesponsord was door Jumbo Budel.

Tot slot wil Jentley iedereen bedanken. ‘Door alle hulp van de vrijwilligers, sponsoren, ouders, Theater de Borgh en Muziekhuis Maarheeze hebben we deze MusicalDroom samen voor de kinderen waar kunnen maken.’ 

Wil jij ook musicalles? Dat kan! De lessen starten na de zomervakantie weer en vinden plaats op woensdag bij Muziekhuis Maarheeze. Voor meer informatie: www.jentley.nl/lesaanbod 

Foto: Michel Achten