Do a Buy, de nieuwe manier van shoppen!

REGIO – Ondernemers Joey en Cathy van Cranenbroek, broer en zus, zijn een eigen bedrijf gestart. Ze zijn onder de bezielende leiding van vader Henk klaargestoomd voor het retail ondernemerschap en hebben nu, na gedegen studies, de sprong gemaakt. Samen willen ze geheel op eigen kracht en op een manier die past bij deze tijd, een grootschalige e-commerce onderneming opzetten, waarbij voor hun medewerkers een grote gunfactor leidend is, waar zij groeien, groeien de medewerkers met hen mee.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is de manier tegenwoordig en dat zal zich bij DoaBuy vertalen in klantvriendelijkheid, transparantie, duurzaamheid en korte lijnen. Met een kantoor en groot magazijn zijn ze afgelopen januari gestart in Weert met DoaBuy, voluit DoaBuy International Trading Company, wat al duidelijk maakt dat ze het groot aanpakken.

DoaBuy betekent ‘doe een koopje’ en het Welcome Home concept is gericht op online shoppers die ze mee willen nemen in de wereld van alles in en rondom het huis. De website is pas net in de lucht en op dit moment werken ze met 4 categorieën, maar hopen dat snel uit te breiden tot minstens 9. De ambitie en de droom is groot, nog voor de officiële start met verkopen bestaat het DoaTeam al uit meer dan 20 collega’s en zijn er wereldwijd al contacten gelegd met producenten en leveranciers.

DoaBuy is een retailorganisatie van nu en van de toekomst. Startend in Nederland en Belgie, maar met de cheeky ambitie om snel en gezond hun DoaWereld te delen met de rest van de wereld. DoaDream is hun motto! Wellicht heb je nog niet veel van hen gehoord, maar dat gaat snel veranderen.

Het is een jonge en dynamische onderneming met grote plannen voor de toekomst en de stap naar die grotere toekomst is al gemaakt door duurzaam te investeren. DoaBuy is anders dan anderen, want ze stellen zelf collecties samen bij een producent of importeur.

De artikelen worden vervolgens opgeslagen in hun eigen magazijn in Weert en eigen DoaToppers verzorgen daar de order picking en alles wat nodig is om de pakketjes aan te bieden bij de verzender. Uiteindelijk willen ze dat ook in eigen beheer gaan doen, maar Rome werd ook niet op één dag gebouwd.

Voor nu rijden ze met DoaDelivery alvast voor de grotere items in en rondom Weert. Alles op zijn tijd! Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling zelf op te halen in het Weerter magazijn aan de Havenweg 10.

Als ze zeggen dat ze alles in eigen handen willen houden, dan bedoelen ze ook alles. De klantenservice, socials, marketing, contentwriting, fotografie en een deel van het shop-onderhoud doen ze in house. Geen ruis, geen extra kosten!

Wat merkt de DoaShopper hiervan?
DoaBuy biedt hele interessante prijzen, maar zijn geen discounter. Ze bieden kwaliteit en het is prettig als je online shopt dat je altijd maar contact hebt met één partij. DoaBuy is en wordt ook geen wederverkoper die klanten met vragen afschuift op een andere partij, ze willen juist verantwoordelijkheid nemen voor de producten waar ze achter staan. Dus wil je iets weten over een artikel of over DoaBuy zelf, of heb je onverhoopt toch een melding, dan kun je bij hun interne klantenservice terecht.  Ze zullen er alles aan doen om hun DoaShoppers tevreden te maken en te houden, jullie zijn hun DoaKings en DoaQueens!

Maak nu kennis met DoaBuy en ga voor de geweldige openingsaanbiedingen te vinden op hun website www.doabuy.eu en in de advertentie op pagina 11 in HAC Weekblad van deze week.