Familie op het toneel 

VALKENSWAARD – Naast cabaret, jeugd, muziek en show, heeft Theater De Hofnar ook mooie toneelvoorstellingen programmeert staan in het nieuwe theaterseizoen. Er worden twee verschillende toneelvoorstellingen voor je uitgelicht. Waar zou jij heen gaan, Alleen Familie van Huub Stapel of de tragikomedie ‘Familliespel’ met o.a. Annick Boer en Jacqueline Blom?  Twee toneelvoorstelling over Familie. ‘Familiespel’ is een heerlijke, gelaagde tragikomedie over het samengestelde gezin. ‘Alleen Familie’ is een hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling over die ene noemer waaronder wij allemaal vallen: familie.

Tragikomedie ‘Familiespel’
Elisabeth en Nicolaas zijn na hun huwelijk, waarin twee kinderen kwamen, gescheiden. Nu hebben ze beiden een nieuwe partner en brengen de kerstdagen gezamenlijk door in het vakantiehuis dat ze nog samen bezitten. Ondanks de nieuwe relaties en het verlangen naar harmonie blijken Elisabeth en Nicolaas nog erg met elkaar verknoopt. Alle ingrediënten voor een weekend om je vingers bij af te likken.

Alleen Familie van Huub Stapel
De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde en het huwelijk tot op het bot ontleedde, wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie. Geen ruzie gaat zo diep als familieruzie. familieruzie. En tegelijk is het de enige band waar je je nooit van ontdoen kunt. Huub Stapel leidt je, persoonlijker dan ooit, langs feesten der herkenning en verborgen verledens. 

Meer info en kaarten bestellen 
Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 u – 17.00 u (040-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl. Van 29 juli tot 29 augustus is de kaartverkoopbalie gesloten i.v.m. de zomervakantie.