Padel nu ook in Cranendonck

MAARHEEZE – Padel , een combinatie van tennis en squash, is de snelst groeiende sport In Nederland. Het is een aantrekkelijke sport voor jong en oud en je leert het gemakkelijk.

TC Maarheeze beschikt nu ook over 2 gloednieuwe padelbanen naast de 6 tennisbanen.

Met het lidmaatschap van TC Maarheeze kun je nu zowel tennissen als padellen. En ook als je geen lid bent kun je een padelbaan huren. Om kennis te maken met padel organiseert TC Maarheeze een introductie week van 2  t/m 8 Juli. Iedereen, leden en niet leden, jong en oud, kan dan gratis een kennismakingsclinic van 45 minuten volgen op de padelbanen op Sportpark de Romrijten in Maarheeze.  Informatie hoe je je aan kunt melden voor de clinics,  de tijden en alle verdere informatie staat op de website van de club:  www.tennisclubmaarheeze.nl

Ook kun je hier informatie vinden over kosten van lidmaatschap, lessen, baanreservering en hoe en wanneer je een baan kunt huren. Tijdens de clinics kun je tegen gereduceerd tarief lid worden inclusief 5 padelllessen.

De officiële opening van de padelbanen vindt plaats op zondag 17 juli vanaf 13.30 uur.