Vrijwilligerspenning voor Math Roost 

BUDEL – Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover. Na ruim een jaar uitstel kon toneelvereniging De Budelse Comedie dan toch echt zijn gouden jubileum vieren. Tijdens de drukbezochte receptie lieten de vele bezoekers, oud leden en sponsoren merken dat de Comedie ook na 50 jaar nog veel mensen op de been krijgt. Vele name de moeite om het bestuur onder leiding van scheidend voorzitter Math Roost een handje te komen geven én een donatie te doen voor het nieuwe decor. Waarvoor onze hartelijk dank!  

Een van de bezoekers van de receptie was natuurlijk de burgemeester Roland van Kessel. Maar de oplettende kijker zag dat hij niet met lege handen naar binnen was gekomen. Hij had namelijk ook zijn ketting bij zich. En dat was niet voor niets. Het was een eer voor de burgemeester om Math Roost de vrijwilligerspenning van de gemeente Cranendonck uit te mogen reiken. Een dik verdiende waardering voor zijn jarenlange inzet binnen het verenigingsleven. 

Math was ruim 40 jaar voorzitter van De Budelse Comedie. Daarnaast is hij actief voor CV de Buulder Buk en de Wapenbroeders afd. Cranendonck. Zijn tomeloze inzet wordt dan ook zeer gewaardeerd door alle 3 de verenigingen. Math, van harte gefeliciteerd!