Zomers kinderplein tijdens Mijl van Mares

MAARHEEZE – Op zaterdag 30 juli is het tijd voor de 59e Mijl van Mares, het gezelligste evenement voor het hele gezin. Want net als bij eerdere edities wordt ook dit jaar het Jan Verheesplein omgetoverd in het Revando Kinderplein. Uiteraard met volop vertier voor jong én oud. Vanaf 14.00 uur is het goed toeven in de schaduw op het Jan Verheesplein. Met onder andere een springkussen en schminken voor de kids en volop lekkers te eten en te drinken; voor elk wat wils.

Goed zicht op het parcours
Vanaf het Jan Verheesplein is er prima zicht op het parcours. Alle renners komen langs, van de jongste fietsers die deelnemen aan de Dikke Banden Race tot aan de profs in de avond. Op het Revando Kinderplein vindt ook de prijsuitreiking plaats van de Dikke Banden Race. 

Vrijwilligers: onmisbaar
Om een festijn als de Mijl te laten slagen, zijn vrijwilligers onmisbaar. De organisatie van de Mijl van Mares is ook voor deze editie nog op zoek naar mensen die willen helpen bij de op- en afbouw, achter de bar en bij de bonnenkassa. Voor je hulp krijg je natuurlijk ook wat terug: een gezellige dag, eten en drinken. Én kom je met een team namens een club of vereniging helpen? Dan ontvangt jouw club/vereniging een vergoeding voor de clubkas.

Kijk voor het complete programma en de vacatures op www.mijlvanmares.nl 

Fotos HJ Sportsphotography.