Geef je nog snel op voor de activiteiten van KVW Budel! 

BUDEL – Het belooft een spetterende zomer te worden met de activiteiten van KVW Budel. De organisatie heeft weer een nieuw, variërend programma samengesteld. Op 15 augustus gaan de kinderen op kamp bij de blokhut op de Berg. 3 dagen feest tijdens het zomercarnaval! Vrijdag 19 augustus staat in het teken van Crazy Games. Houd jij van rare en gekke spelletjes? Tijdens deze vossenjacht ga je een crazy day beleven! Op zondag 21 augustus is weer onze jaarlijkse Spektakeldag met nieuwe spectaculaire luchtkussens. Dit op het sportpark in Budel. Wij sluiten de activiteiten af met de Veldsink-Van Hunsel en Govers Avondwandelvierdaagse. 4 dagen wandelen door de verschillende dorpen van Cranendonck. We starten op dinsdag 23 augustus en sluiten het feestelijk af op vrijdag 26 augustus. Heb je je nog niet ingeschreven? Dan is nu het moment om dat nog te doen op www.kvwbudel.nl.