Midzomer Training bij Tai Sabaki jiu jitsu Hamont

HAMONT – Na de laatste les eind juni is ook bij Tai Sabaki de is de vakantie gestart. Genieten van de vakantie en toch wat actief blijven om straks in september er weer flink tegenaan te gaan, dat kan ook bij de jiu jitsuclub in Hamont. De trainers en zwarte banden (Thieu, Benny, Tony, Lorenzo en Peter) nodigen alle leden uit op een midzomer training. 

Groot en klein samen, breng vriendjes/vrienden mee of breng ouders mee! De trainers en zwarte banden gaan er dan samen met jullie een leuke training van maken. De training is van 19.30 tot 21.00 uur. Aansluitend kan er worden nagenoten op het terras van De Posthoorn. De midzomer training is op 11 augustus  in de dojo van Tai Sabaki in sporthal de Posthoorn te Hamont. Op donderdag 1 september wordt weer gestart met de trainingen voor het nieuwe seizoen. Om 19 uur de jeugd en om 20 uur de volwassenen (maandag & donderdag). Word weerbaar, word zelfzeker door te trainen bij Tai Sabaki!  Dit kan allemaal onder leiding van zeer ervaren trainers en met enthousiaste leden. Tot snel!