Weer goud voor Koryosports

REGIO – Afgelopen weekend namen 3 sporters van Taekwondo KoryoSports, deel aan het Tubingen Cup in Reutlingen (DE). Alle 3 de sporters wisten de finale te bereiken en haalden twee keer goud en één zilveren plak binnen. Een mooie prestatie bij een deelname van 400 sporters uit een 5tal landen. Nielle Vroegh wist, in de klasse tot 55 kg, haar Zwitserse tegenstandster te verslaan met 2 ronden PointGap. Martik, normaal actief bij de junioren tot 45 kg, trad aan in de 48kg klasse omdat er geen tegenstanders waren. Maar ondanks dit gewichts/ lengte verschil toch een overwinning met 2x pointgap. Jordhan Vroegh, tot 45 kg bij de cadetten moest, na winstpartijen zijn meerdere erkennen tegen de Oekraïense tegenstander. Een actief en succesvol wedstrijdseizoen zit erop met veel winstpartijen voor onze sporters en tientallen internationale en nationale behaalde podiumplaatsen. Ook met dank aan de Trainers/ Coaches Anthony, Chantal, Nino en Sabrine!