Lourdesreis september

REGIO – Het is weer tijd om plannen te maken richting Lourdes. Op 5 september vertrekt de bus voor de 9-daagse reis naar Lourdes met 1 overnachting in Never waar Bernadette ligt opgebaard. Het vliegtuig vertrekt 7 september vanaf vliegveld Beek (Maastricht). Ook bij voldoende belangstelling gaat er een Ambulancebus met aanhanger, verpleging en doctoren naar Lourdes toe. En als u ook nog verzekerd bent bij CZ. maakt u kans op een korting van een dikke € 600 als u een ‘Medisch dossier’ heeft. Dit kan Theu van Meijl u allemaal vrijblijvend komen uitleggen. Dan kan u kiezen welke reis voor u de beste is.  Als er de reis vanwege Corona niet doorgaat, dan zal de organisatie die deze reis organiseert (Huis voor de Pelgrim) de reissom terugbetalen. Dus heeft u nog interesse? Er zijn nog enkele plaatsen vrij in de bus. Voor meer info, bel naar Theu en hij komt u vrijblijvend alle informatie geven en u helpen bij de inschrijving. Theu is al jarenlang de vrijwillige reis-groepsleider bij deze bedevaart organisatie. Hij is inmiddels al meer dan 100 keer in Lourdes geweest. 

Theu van Meijl, Vrijwilliger reis-groepsleider Huis voor de Pelgrim. Tel.: 0031 6 51122711.