Huwelijk Charlotte en Jelle

PELT – Op 15 juli trouwden Charlotte Looymans en Jelle Mispoulier in het gemeentehuis in Overpelt. Beiden zijn 28 jaar en afkomstig uit Overpelt. Charlotte is leerkracht buitengewoon lager onderwijs bij de Sint-Elisabethschool in Wijchmaal. Jelle werkt als zelfstandig vastgoedmakelaar-syndicus. Ze hebben een dochtertje genaamd Emmeline Mispoulier van één jaar oud. Het stel leerde elkaar kennen in de klas in het middelbaar onderwijs, om precies te zijn in het 4de middelbaar op Sint-Maria Neerpelt. Ze zijn al bijna 13 jaar samen.

Tijdens de huwelijksdag werd het paar met een bus uit de jaren ‘70 naar verschillende locaties gereden. De busrit startte de bruid bij haar ouders. De bruidegom kwam de bruid thuis ophalen met de genodigden. Vanaf daar werd er verder gereden naar het gemeentehuis. En na de plechtigheid werd de route vervolgd naar de andere locaties waar er de gehele dag gefeest, gegeten en gedronken werd! De dag is afgesloten met een rit naar de feestzaal waar er nog een avondfeest plaats had. Charllote, Jelle (en Emmeline) veel geluk samen!

Foto Albert Loos