Proef de druif die bruist

SOERENDONK – Mousserende wijn past bij vakantie- en zomergevoel. Maar van welke druiven worden die sprankelende wijnen eigenlijk gemaakt en hoe krijgen ze dat koolzuurgas in de fles? Wijnbouwer/wijnmaker Henk Aarts gaat je op zondag 31 juli vertellen én laten proeven welke soorten schuimwijnen er worden gemaakt en hoe de perfecte belletjes worden gecreëerd. De maandelijkse rondleiding met proeverij staat deze keer namelijk in het teken van ‘bubbels’! Je bent van harte welkom op Wijngoed Zurrick om zelf te ontdekken welke bubbels van jouw smaak zijn. Het verhaal en proeverij met rondleiding begint om 14.30 uur. Wel even mailen met hoeveel personen je wilt deelnemen via info@wijngoedzurrick.nl of kijk voor meer informatie op www.wijngoedzurrick.nl De wijngaard ligt aan het karrenspoor de Stallekes in Soerendonk en wordt aangegeven met borden en vlaggen. Inrit van het pad is tussen Zitterd 28a-30 (werkplaats Autoschadebedrijf Schrurs). Parkeren kan bij de wijngaard.