Bedankt !

SOERENDONK – Via HAC Weekblad wil Werkgroep Zurrik Kermis  de volgende bedrijven, mensen bedanken die er voor gezorgd hebben dat de werkgroep met Zurrik kermis een gezellig trefpunt hebben kunnen creëren voor jong en oud op het Jan Maasplein. 

MK Stage Experience, Promic bv. ,de Bout, Mr Piepers, Assuplan, Marc Bosch Electro, I-Projects BV,  Nagel Electro, Jos van Meijl Houtkrullenhandel, Freddy Kerkhofs Fortune koffie, Rie-jeanne Ras Grafisch ontwerp, Joost Lammers Dag en Douw, Ad Smits boerderijwinkel, Stichting Jeugdcomité Soerendonk, Jos Saes verhuur, CV de Feestbeesten, Stichting Gastel Kermis, FC Cranendonck, Fire Tech, Bert Stevens Timmeratelier, Jos Martens Dakdekkersbedrijf, Familie Sommers, Gielen en de Werdt, Gemeente Cranendonck, Dorpsraad Zurrik en alle inwoners van Soerendonk. Tot volgend jaar!