Kort woordje inwoners afscheid als wethouder Cranendonck

CRANENDONCK – Het zit erop…. 8 jaar lang heb ik me als wethouder, met veel energie en heel veel plezier ingezet voor onze fantastische gemeente. Het is niet mijn keuze en ik had dit graag nog 4 jaar willen doen, maar helaas is het niet anders en ga ik nu eens rustig overdenken wat voor werk ik verder wil gaan doen.

Wat ik zeker weet is dat ik me blijf inzetten voor Cranendonck samen met inwoners en het CDA Cranendonck; in het bestuur, voor en achter de schermen. Want het is mijn passie en ik ondersteun graag deze mooie club mensen die in hun eigen tijd, het beste doen voor iedereen binnen onze gemeente. 

Bedankt voor de fantastische jaren die ik mocht dienen als wethouder. De samenwerkingen, het contact met inwoners, organisaties en bedrijven, maar vooral het bijdragen aan een mooiere gemeente maakte het voor mij een feest dit te mogen doen! 

Laten we ons samen blijven inzetten voor onze prachtige gemeente, Cranendonck is het waard!

Frans Kuppens