“Musical Memories” een succes

BUDEL – Onder de titel ‘Musical Memories’ werden afgelopen zaterdag prachtige musicals uitgevoerd tijdens een groot openluchtspektakel bij het kasteeltje Cranendonck.  Een bijzondere samenwerking tussen Harmonie EMM, project koor Experience, de dansgroepen Dance Vision en UC Dance en de Promssolisten 

Silke van Niel, Wendy van Dooren, Thara Bax, Steffi Ras, Sandra Hultink, Erik van den Akker, William Wulmsen, Stan Jutten, Jordi van Leeuwen vertolken meer dan 20 scenes uit de populairste musicals zoals de langst spelende Nederlandse musical “Soldaat van Oranje”, de onvergetelijke musicalklassieker “Sound of  Music”, het wereldberoemde “Jesus Christ Superstar”, het uitdagende en zwoele “West Side Story”, maar ook de zomerse feel good musicals als “Grease” en “On your Feet”, de opzwepende gospelmusical “Sister Act” en de wereldwijd bekroonde topmusicals “Evita”, “Les Miserables” en “Phantom of the Opera”.  

Het 700-tallig publiek had op de grote comfortabele tribune uitstekend zicht op het gehele podium en natuurlijk de prachtig verlichte omgeving van het kasteeltje.  En last but nog least: op een groot scherm werd bij elke musical een passende video getoond. Bovendien reden  er militairen in een jeep rond om de muziek uit ‘Soldaat van Oranje’ op te luisteren. Bij Crease en Evita werden ook oldtimer-auto’s ingezet. Een waar spektakel!

Foto Jos Meusen