Turnlust Budel kijkt vol trots terug op een grandioos seizoen 2021-2022!

BUDEL – Turnlust Budel blikt vol trots terug op een grandioos seizoen! Alle trainingen mochten gelukkig weer starten dus dat werd één groot feest voor iedereen. Eindelijk konden ook de Nk Turnkampioenschappen, evenementen van Dance Vision en Toestelturners weer als vanouds doorgaan. Dit jaar konden wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan zonder de geweldige afsluitingen nog even in het zonnetje te zetten! Onze topper Merel van Breugel was gekwalificeerd voor het NK Turnen in Ahoy Rotterdam die 26 juni plaatsvond. Met groot succes en als een echte pro turnde zij haar vloeroefening op het podium en behaalde maar liefst de 6e plaats in de finale! Deze grandioze prestatie was natuurlijk de kers op de taart ter afsluiting van een succesvol wedstrijdseizoen.

De dansers van Dance Vision hadden meerdere succesvolle voorstellingen in deze laatste periode!  Per 1 juli is dit seizoen afgesloten met een geweldige dansvoorstelling voor ouders, familie en vrienden. Het was een gezellige avond en fantastisch om weer eens op te treden en iedereen te mogen ontvangen met een drankje.

Het afsluitende evenement van de Turners en Trampolinespringers was Turntoppers dat plaatsvond op 10 juli. “Kijk eens wat ik kan dag” was het motto en het was een daverend succes! Er waren ruim 130 deelnemers en ouders/verzorgers, broertjes en zusjes.

De kids deden de oefeningen op persoonlijk niveau en dat werd natuurlijk één groot spektakel voor iedereen. Na afloop van de oefeningen gingen de turntoppers door een erehaag van de ouders en kregen een allemaal een “gouden” medaille. Via HAC Weekblad bedankt Turnlust ook de sponsors voor hun medewerking tijdens turntoppers!

Juwelier Wyczisk voor de medailles en Plus Dennis van Moorsel voor de lunch.

G.V. Turnlust Budel wenst iedereen een hele fijne vakantie en zien jullie weer vanaf 1 september in De Zuiderpoort.