Robin Didden naar de European Universities Games

REGIO – Eind Juli worden in Lodz (Polen) de European Universities Games georganiseerd.

Dit is een van de grootste evenementen in Europa op sportief gebied. Maar liefst 6000 atleten (studenten) uit 47 landen, strijden in 20 disciplines voor een podiumplaats. De games vinden plaats van 17 juli (de openingsceremonie van het grootste sportevenement dit jaar) tot en met 30 juli.

Robin Didden van Taekwondo KoryoSports zal deelnemen aan de sportdiscipline Taekwondo in de categorie senioren -53 kg. De Nederlandse Taekwondo Bond heeft twee afgevaardigden geselecteerd waaronder dus Robin. Robin is al decennia lang een gewaardeerd en ervaren sportster die, naast haar universitaire opleiding, nog steeds veel tijd investeert in het taekwondo en ook nu weer alles zal geven om een podiumplaats te bemachtigen. Voor Taekwondo KoryoSports is het een eer dat onze sporters blijven scoren op internationaal niveau en zelfs, als een van de weinige, continu afgevaardigd worden om deel te nemen aan topevenementen. Wil je Robin volgen of meer Informatie van deze games? Dat kan via de app “EUG2022” of op YouTube….

Foto Robin en coach Anthony