Examendag bij Judoschool Richard

MAARHEEZE – Het was weer een spannende examendag bij Judoschool Richard. Toen de zaal vol liep met vaders, moeders, broers en zusjes, maar ook met opa, oma’s en nog andere bekenden, zag je toch wel steeds meer gespannen gezichten bij de examen-kandidaten.

Voor deze dag is er maanden aan gewerkt. Traditiegetrouw werd begonnen met de hoogste band. Tobias mocht zijn kunnen laten zien voor de oranje band terwijl Aaron en Oscar voor de tweede oranje slip op mochten. De laatste van dit groepje was Tijmen die voor de eerste oranje slip zijn best ging doen. Na een mooi examen kregen ze te horen dat ze allen geslaagd waren.

De tweede groep ging hun beproeving doen voor de gele band. Pepijn, Ties Elze en Lieve lieten vol trots zien wat ze afgelopen tijd hebben geoefend en sloten het examen trots af met het behalen van de gele band.

Amira, Senn, Sven en Joshua deden hun beproeving voor de 2de gele slip, die ze allen haalden met een mooi examen. De jongste sloten af met het examen, Luuk, Sophie, Lisa, Finn en Milton kregen naar hun schitterende examen hun eerste gele slip.

In groep 2 waren de examens van een hoger niveau. Zo ging Ivy voor de bruine slip op, Martijn en Ona gingen alweer voor hun 2de blauwe slip daarna ging Jacco voor de eerste blauwe slip op. Ook hier werd gespannen naar gekeken maar op het einde waren ze vol trots en kregen hun hogere band.

Voor Kyan stonden er wedstrijden op het spel. Hij moest 4 wedstrijden met vol punt winnen voordat hij zijn groene band kreeg. Deze won hij dan ook vol trots. Voor de tweede groene slip mochten Marit en Tim hun kunsten laten zien. Na dit technisch examen dragen ze vanaf nu de tweede groene slip. Een viertal ging alweer op voor de oranje band. Joure, Jules, Thijs en Simon deden hun uiterste best en kregen na afloop deze band.

Voor Thomas was daar nog het examen voor de gele band en voor Quirijn was daar nog het examen voor de tweede gele slip. Ook deze twee heren sloten het positief af.

Vanuit deze plek wens ik iedereen van harte gefeliciteerd met de behaalde prestaties!

Judoschool Richard heeft nu een zomerstop. De start is op 6 september in De Smeltkroes.

Mocht u het ook eens willen proberen, dan bent u altijd van harte welkom. De trainingen zijn altijd op dinsdagen vanaf 17.30 uur. Meer info via [email protected]