Hans van Winkel uit Hamont wint de Pool de France

HAMONT-ACHEL – Zondag kwam er een einde aan de Tour de France van start en dat was ook het einde van onze Pool de France, de jaarlijkse Tour-voorspelwedstrijd van HAC Weekblad. Maar liefst 664 deelnemers hadden zich aangemeld voor de Pool. Hans van Winkel uit Hamont bleek de beste voorspeller.

De deelnemers moesten een team van 15 Tour de France-renners samenstellen. De renners kunnen punten scoren voor het team door in de top tien te eindigen in de etappes van de ronde van Frankrijk. Het door Hans samengestelde team ‘Flip’ scoorde 840 punten en daarmee wint Hans de Pool de France! Proficiat!

Dinsdagavond 26 juli om 19 uur is de prijsuitreiking op het kantoor van HAC Weekblad (Stad 29, Hamont-Achel).

De eerste veertien deelnemers van het klassement zijn dan van harte welkom om een prijs op te halen. De nummer 1 mag tijdens de prijsuitreiking als 1e kiezen uit het prijzenpakket. Dan de nummer 2, daarna 3 enzovoorts tot aan de nummer 11. De spelers op de 4e plaats gaan dobbelen wie het eerst mag kiezen. Ook de nummers 8 en 11 mogen eerst een dobbelsteen gooien.

Eindstand algemeen klassement; top 14

1. Hans van Winkel – Flip – 840 punten
2. roy van denhurck – hurck – 839 punten
3. Hans van de Weideven – HansPSVsup – 834 punten
4. Raisa Kraaijvanger – RaisaKraaijvanger – 832 punten
4. Koen van Laarhoven – De geestelijk leider – 832 punten
6. Jos De Natris – De Houthakkers – 830 punten
7. Anton van Kessel – Anton – 819 punten
8. victoria – Brazilliant – 818 punten
8. Net van den Hurck – De werdt – 818 punten
10. Tom – Koning Toto – 815 punten
11. Vincent Krooshof – Billo’s – 813 punten
11. Michael Verstraeten – Personal Gym Cranendonck- 813 punten
13. Steef Vasen – SteefVasen – 812 punten
14. Hans – Gucci Gang – 811 punten

De winnaars van het sprintklassement is Jan Verhees. Zijn team ‘Verheesje’ scoorde 308 punten. Het bergklassement is gewonnen door Benk van Huissteden. Benks team ‘Julius’ was goed voor 287 punten. Ook zij mogen dinsdag naar kantoor van HAC Weekblad komen. Zij hebben waardebonnen gewonnen van Verspaandonk Mode en van ‘Mooi op de Statie’ in Achel.