Huwelijk Natascha en Vincent

HAMONT-ACHEL – Vrijdag 15 juli stapten Natascha Meurs (37) en Vincent Batist (31) in het huwelijksbootje. Tijdens de coronapandemie  zaten ze allebei thuis en kwamen ze elkaar tegen via TikTok! Via dit platform spraken ze met elkaar af als vrienden maar er is meer uit gekomen! Vincent komt helemaal uit Den Haag. Daar woonde hij samen met zijn kat Simba . Het was liefde op het eerste gezicht. Het stel heeft heel wat kilometers afgelegd om elkaar te zien, maar uiteindelijk is Vincent in Achel komen wonen bij Natascha en haar 13-jarige zoon Lex. Het paar kent elkaar op 15 juli precies twee jaar! Daarom werd ook deze datum gekozen als datum van de trouw. Natascha en Vincent hebben samen een zoontje. Het zoontje heet TJ en is zes maanden. Na de trouwerij was er thuis een groot tuinfeest met BBQ. Om 16 uur was er een dessertbuffet en om 19u startte het feest met muziek en lekkere hapjes en tapas en een paar drankjes. Leuke verlichting en de openlucht dansvloer met bomen met lampionnen zorgden voor een mooie sfeer! Opmerkelijk… zoon Lex  heeft ook een vriendin en die komt uit Capelle aan de IJssel… Dus bij de familie zeggen ze: ‘wat van ver komt is lekker, liefde kent geen afstand’.