Praxis Budel biedt alles voor in en om uw tuin

BUDEL – Praxis Budel biedt alles voor in en om uw tuin. Een breed aanbod en advies op maat. De zomer is nog maar net eens begonnen, maar er is al goed weer in overvloed. Perfect om in de tuin te werken of juist te ontspannen.

Door Bas Kusters

Over het warme weer gesproken. Praxis Budel heeft een ruim assortiment aan zonneschermen, airco’s en ventilatoren. Voor iedere ruimte is er een geschikte oplossing. Last van vliegen of muggen? Praxis Budel heeft ruime keuze in horren en vlieggordijnen. Heb je geen standaardformaat? Geen probleem! Praxis maakt ze voor je op maat. Ze bieden hiervoor overigens zelfs een inmeetservice aan, zodat je zeker weet dat het past.

Wanneer je buiten aan de slag wilt, kun je terecht voor schuttingen in verschillende uitvoeringen, houtsoorten en maten inclusief grote keuze in bijpassende poorten. Met het assortiment tuinverlichting wat Praxis biedt maakt u de sfeer helemaal af. Voor ieder wat wils. Wanneer je zelf aan de slag wilt is er veel keuze in tuinhout en tuinhoutbeitsen. Praxis is overigens ook specialist in verf. Ze bieden verschillende merken, voor zowel de hobbyschilder als de professionele schilder.

Voor het groen in je tuin is er ruime keuze in onderhoud en verzorgingsartikelen. Geen zin om zelf te maaien, dan koop je er een robotmaaier. Last van de droogte? Denk aan goede beregening. En naast dorst hebben de planten ook honger. Vraag daarom direct ook goed advies over de juiste meststoffen voor uw tuin.

Wanneer het harde werk klaar is wil je je spullen goed op kunnen bergen. Ook hiervoor heeft Praxis Budel een aantal oplossingen. Denk aan houten overkappingen of zelfs luxe tuinhuisjes. En wanneer je daarna wilt gaan ontspannen kan dat op tuinmeubilair van de Praxis, of zelfs in een spa. Wie wil dat nu niet?

Let op. Met de Praxis Plus app krijg je meer. Download de app, meld je aan en profiteer direct van hoge kortingen. Er zijn via de app handige tips beschikbaar voor tijdens het klussen, je spaart mee voor korting op een volgende aankoop en je ontvangt speciale Praxis Plus aanbiedingen. Of dat nog niet genoeg is krijg je via de app ook nog eens een jaar extra garantie op je aangeschafte spullen, 2 uur gratis een aanhanger om bij de Praxis gekochte spullen mee naar huis te nemen. Met de app bent u bovendien nooit meer een kassabon kwijt.

Onlangs is het team van Praxis Budel versterkt met twee ervaren bouwmarktspecialisten die samen bijna 70 jaar ervaring meenemen in het juist adviseren van klanten. Hebt u een vraag, stel hem aan een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder.

De Praxis is iedere dag geopend. Op werkdagen van 08.00 uur tot 20.00 uur. Op zaterdagen van 08.00 tot 17.00 uur en op zondagen van 12.00 tot 17.00 uur. Ook op feestdagen is de winkel gewoon geopend.

Instraat 6A, Budel

www.praxis.nl