De Klimroos staat in vuur en vlam!

BUDEL – Op zaterdagmorgen 16 juli waren de brandweersirenes volop te horen bij De Klimroosboerderij. De brandweermannen waren uitgerukt om samen met nog 80 andere gasten, een speklapje meester te maken. Deze lagen naast heerlijke worsten en hamburgers lekker te spetteren op een grote vuurschotel. Dit alles moest met regelmaat worden afgeblust middels een heerlijke koude rakker! 

Verderop in de tuin vlogen de spetters je om de oren omdat men een poging deed om met de brandslang vlammetjes en poppetjes omver te spuiten. Tussendoor kon er nog een ritje in de gemaakt worden in de brandweerwagen mét sirene! En de Bulanders maar denken: is er alweer ergens brand!

Een heerlijke lange middag is het geworden. Een middag waar deelnemers, begeleiders, vrijwilligers, city-riders, brandweermannen én het nieuwe bestuur samen in vuur en vlam stonden. Wat een enthousiasme, wat een vreugde! Voorzitter Frans Strik benadrukte dit meerdere malen in zijn ‘speech’ en bedankte iedereen voor hun belangeloze inzet voor deze mooie club mensen. 

Iedereen was het er direct mee eens dat deze opzet jaarlijks terug mag komen. Hoe mooi is het om op deze gezamenlijke manier én met alle toeters, bellen en sirenes, de zomerstop in te luiden! Het bestuur kan iedereen niet genoeg bedanken maar hoopt dat men vanaf september weer met dezelfde betrokkenheid klaar staat om er wederom een spetterende tijd vol activiteiten van te maken. 

We zijn er even tussenuit maar mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar De Klimroos of denk je dat jij of een ander binnen de doelgroep past? Noteer dan 1 oktober alvast in je agenda. We zetten dan onze deuren zowel in het zwembad alsook in De Klimroosboerderij voor iedereen open. Meer info volgt.