NTC maakt zich klaar voor Goldcup 

PELT –  Alle Peltenaren, HAC lezers en supporters van omliggende gemeentes zijn welkom om te genieten van een lekker potje senioren dubbeltennis op de Neerpeltse tennisclub. 

Het 17de GOLDCUP senioren dubbel tennistornooi op de Neerpeltse Tennisclub (NTC)  loopt overdag van maandag 1 tot zaterdag 6 augustus. Senioren (+50/+55 jaar) laten dan het beste van tenniskunde zien in  Dubbel Heren, -Dames of -Gemengd.  Kijkers kunnen op het terras het tennisgebeuren (gratis) op 8 banen volgen van 10-18 uur. (NTC tennist op het Sportpark 1 te  3910 Pelt.. TeHet fiere GOLDCUP bestuur (zie foto) deelt mede dat er 112 inschrijvingen gaan deelnemen. Het Goldcup bestuur wil tevens haar nieuwe bestuursleden voorstellen: Van links naar rechts:

Jaak Plessers / Jacques Vanhaelen / Joke Van Gemert / Helen Baljet / Michel Baljet / Marcel Swinnen. De tornooicommissie wil via HAC Weekblad alle sponsoren en de gemeentelijke 

sportdienst, mede organisator van dit tornooi, hartelijk danken.