‘Reisje door Mexico’ voor bezoekers en mantelzorgers van de dagbesteding de Klimroos

BUDEL – Gelukkig kon het weer, een gezellig zomerfeestje organiseren samen met de bezoekers en mantelzorgers van dagbesteding de Klimroos. Door sponsoring van de Jumbo in Budel en een loterij met zelfgemaakte prijsjes in de hobbyruimte van de Klimroos, hebben we onlangs samen kunnen genieten van de heerlijke versnaperingen, tropische drankjes en prachtige accordeonmuziek door onze collega José. De Mexicaanse sfeer en ook het heerlijke weer zorgde voor een fijn zomergevoel. We genieten nog na van het feest en hopen volgend jaar weer een andere ’tropisch paradijs’ kunnen bezoeken.

Dagbesteding de Klimroos is een prachtige ruime locatie met o.a. een grote sfeervolle tuin en hobbyruimte aan de Poelderstraat 2 in Budel, waar kwetsbare ouderen uit Cranendonck van harte welkom zijn. Wilt u meer informatie over deelname aan dagbesteding dan kunt u contact opnemen met CSD@landvanhorne.nl of via de Klantenservice, tel 0900 3335555.