Warm Wonen in Weert laat licht schijnen op braderie 31 juli & zomerstop Warm Wonen Winkel 

WEERT – Warm Wonen in Weert laat het licht schijnen op braderie. Ze doet dat door tijdens de braderie op zondag 31 juli ledlampen uit te delen aan bezoekers die zich inschrijven op de digitale nieuwsbrief. Vanaf 13.00 tot 17.00 uur zijn vrijwilligers aanwezig om vragen over duurzaamheid te beantwoorden. Ze staan voor het pand van de Warm Wonen Winkel, infocentrum duurzaamheid aan de Meikoel 3 in Weert.  

De warmterecords, het veranderende klimaat, maar ook de hoge energieprijzen zijn een stimulans om duurzamer te gaan wonen en leven. Maar hoe doe je dat? Loop voor deze en andere vragen vrijblijvend binnen bij de Warm Wonen Winkel. Na de zomerstop (25 juli t/m 15 augustus) is het infocentrum weer open op 16 augustus en geven we graag deskundig en zonder winstoogmerk antwoord op al je duurzaamheidsvragen. 

Het hele persbericht is als bijlage toegevoegd. Evenals een vrij te gebruiken foto. Op de foto geeft een vrijwilliger een ledlamp aan een bezoeker in de Warm Wonen Winkel. We stellen het op prijs als je het bericht wilt vermelden op jouw mediakanalen. Dank je wel.