HCC SummerSpirit C-B Toernooi

MAARHEEZE – Vorige week vond het eerste SummerSpirit C-B Toernooi plaats bij Hockeyclub Cranendonck. Een 3-daags toernooi voor hockeyers van 12 tot 17 jaar, met als thema’s hockey, kamperen en feesten. Ondanks dat het de eerste editie van dit toernooi was, was het helemaal volgeboekt.

Op vrijdagavond, nadat de tenten waren opgebouwd, was het tijd voor de Pubquiz. Deze is gewonnen door The Bananas (Cranendonck Meisjes C). Na afloop was het tijd voor een (0.0) drankje en een dansje. Het was nog lang gezellig.

Zaterdag, na het gezamenlijke ontbijt, ging het hockeytoernooi van start. Naast hockey, waren er enkele ludieke spelletjes, zoals “wie gaat het verst over de buikschuifbaan”. Nadat iedereen weer fris en fruitig onder de douche uit kwam, was er een gezamenlijke BBQ. Vervolgens werd de avond afgesloten door een knallend feest onder leiding van DJ Ray uit Budel.

Zondag na het ontbijt was het tijd voor het opbreken van de tenten en de prijsuitreiking. Het toernooi in de B-categorie is gewonnen door het team Pink Ladies (B teams) een combinatie van speelsters van Hockeyclub Concordia en Cranendonck. In de C-categorie was M Cimon 1 uit Heeze de beste. De Bende Van Ellende (HC Oranje Rood) kreeg de prijs voor het mooiste team van het toernooi. 

Wil jij ook kijken hoe goed jíj met een hockeystick overweg kan? In elke leeftijdscategorie zijn nieuwe leden van harte welkom! Je kunt jezelf of jouw kind aanmelden via www.hccranendonck.nl/lidworden of mail naar [email protected] voor 3 gratis proeflessen! Noteer de volgende data vast in je agenda:  31/08/2022 t/m 02/09/2022 : HCC doe week voor alle basisschool kinderen van Cranendonck 03/09/2022: HCC Magic in the summer toernooi, kinderen vanaf 11 jaar