Jubileum Huize te Gaste

GASTEL – Rita, Sjaak, Mike en familie (Huize te Gaste), Hartelijk gefeliciteerd met jullie 5-jarig jubileum. Vrijdagmiddag 15 juli werd een beleid-familie-participatie gepresenteerd. Dat was speciaalvoor de kinderen van de bewoners, de contactpersonen van de daggasten en de medewerkers. Het was zeer interessant, fijn en goed gedaan.

Om 17u30 kwamen de bewoners, de daggasten, de vrijwilligers en medewerkers erbij. De barbecue werd aangestoken en er werd lekker gesmuld van al het heerlijke eten. Aansluitend begon de feestavond. Rita werd door 2 medewerkers in het zonnetje gezet. Om de drie weken wordt er een mooi boeket bloemen op Grensweg 15A en Grensweg 17 in Gastel bezorgd. Wat een geweldig mooi gebaar, hier zullen we allen fijn van genieten.

Twee vrijwilligsters hadden een mooi lied geschreven. Met zijn drietjes werd dit gezongen en voorgelezen in prachtige jurken. Iedereen zong het refrein uit volle borst mee. Wat was dit leuk. Jaqueline had een prachtig kunstwerk gemaakt, wat werd onthuld door Rita. Dit was uniek en prachtig.

Er werd gedanst door jong en oud. Het was zo leuk dat de bewoners nog meegedanst hebben. Om 23u30 gingen de bewoners slapen. Het was 

een avond om vol trots op terug te kijken, echt fantastisch.

Zondag 17 juli was het open dag bij Huize te Gaste, van 12u – 18u. Meteen om 12u stonden de eerste bezoekers al aan de deur. Er zijn ontzettend

veel mensen een kijkje komen nemen. Iedereen kon genieten van koffie, thee, wijn, bier en frisdrank. De overheerlijke hapjes waar de hele middag mee rond werd gegaan, gingen er goed in. Een groot compliment aan jullie allen die dit bereid hebben. Voor de kinderen stond er een springkussen opgesteld en de ouderwetse spelen die opgezet waren, was voor velen leuk om te doen. Fijn om te zien wat er werd gepresenteerd over Huize te Gaste, er was veel belangstelling voor.

Er was ook een loterij. Bij dezen willen we Jumbo Will Hesselberth bedanken voor het schenken van een mooi levensmiddelenpakket en PLUS Dennis van Moorsel bedankt voor de tas met levensmiddelen. Mark van Cranenbroek, bedankt voor je bijdrage, heel fijn. Tussendoor werd er gedraaid aan 

het draaiorgel. Het gastenboek en het boekje bij het kunstwerk waarin complimenten staan geschreven zijn zo geweldig mooi om terug te lezen!

De reacties van iedereen over echt àlles wat er te zien was en te doen is waren overweldigend, mooi en fijn.

Om 18u werd de barbecue aangestoken en hebben we allemaal lekker gegeten. Daarna hebben we nog kunnen genieten en napraten over de geslaagde open dag.

We willen alle bezoekers bedanken, het was zo fijn dat u in groten getale gekomen bent. Ook willen we iedereen bedanken die een steentje bijgedragen heeft. Vol trots kijken we terug op een prachtig weekend.

Heel veel lieve groeten aan u allen namens de bewoners, de daggasten, de vrijwilligers, de medewerkers, Rita, Sjaak, Mike en familie.

Jaqueline van de Gevel-Beliën