Wat er ook speelt in de bieb, laat het de kinderen zijn

BUDEL – Zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool, woon je in de gemeente Cranendonck en kom jij altijd met goede creatieve ideeën? Weet jij wat belangrijk is voor je leeftijdsgenoten? Dan zijn ze bij de bibliotheek op zoek naar jou! 

Je denkt bij de Bibliotheek misschien alleen aan boeken en lezen… Maar wij bieden zoveel meer, zoals het DigiBiebLab, workshops en leuke activiteiten. Daarom start de Bibliotheek met een kinderraad. De mensen bij de blibliotheek zijn enorm benieuwd naar hoe kinderen over de Bibliotheek denken en vooral wat ze vinden dat de Bibliotheek voor hen zou kunnen betekenen. Welke activiteiten zouden jullie organiseren als jullie het voor het zeggen hadden?  De kinderraad komt een aantal keer per jaar bij elkaar. Ben je enthousiast en wil je je aanmelden voor de kinderraad van de Bibliotheek in gemeente Cranendonck? Of heb je misschien nog vragen hierover? Stuur dan een e-mail voor 1 oktober naar budel@bibliotheekdekempen.nl. Zet daar je naam, leeftijd, basisschool en groep in en je motivatie of vragen.