Mooie namen op Grote Beek Pop

Gratis en alcoholvrij muziekfestival op Landgoed De Grote Beek

GGzE organiseert op zondag 7 augustus muziekfestival Grote Beek Pop. Het is de tiende editie dus het wordt een editie met een gouden randje. Van 11.30 uur tot 19.00 uur laten grote namen én lokale artiesten Eindhoven weer borrelen en bruisen. Het festival vindt plaats op Landgoed De Grote Beek. Het is gratis toegankelijk en alcoholvrij.

Programma

Inmiddels is het een traditie en zijn er ook dit jaar weer twee podia waar afwisselend bands spelen. Dus geen muziek-loze momenten, maar van het ene bruisende optreden naar het andere. Op Planetree-stage brengen getalenteerde medewerkers, cliënten en beginnende Eindhovense bands hun muziek ten gehore. Op de mainstage treden grote smaakmakers op:


 • Iedereen herkent het liedje Saterday Night van Herman Brood. De begeleidingsband Wild Romance was de begeleidingsband van Herman Brood en is dit jaar weer live op tour
   Een optreden van Toontje Lager is voor velen een feest van herkenning. Wie kent de tekst ‘Ik heb stiekem met je gedanst’ niet?
   Met een scheurende Hammond, loeistrakke drums en smerige gitaren brengt Vendetta Drive een eigenzinnige en explosieve mix van hard/southern rock en blues. Up tempo wordt moeiteloos afgewisseld met gevoelige slepende blues
   Het laatste album van het Vlaamse Handkerchief werd bijzonder goed onthaald. Het is opnieuw een fascinerende, wat donkere trip in de bijzonder wereld van deze gave band, een wereld van steden, havens en romantiek.
   Woman is dé Anouk Tribute band. De achtkoppige band met liefde en passie van onze enige echte, eigen Anouk. Van ‘nobody’s wife’ tot ‘make it rain’ en alle pareltjes daartussenin.
   
  Een line up die je gewoon niet wil missen!
  Wie, wat, waar, wanneer?
  Iedereen die van muziek en gezelligheid houdt is op zondag 7 augustus van 11.30 tot 19.00 uur van harte welkom bij Grote Beek Pop. Dit alcoholvrije festival wordt gehouden op het prachtige Landgoed De Grote Beek, Dr. Poletlaan 40, aan de rand van Eindhoven. De entree en parkeren is gratis. Kom dus ook en geniet mee!
   
  Leren en werken op Grote Beek Pop
  GGzE organiseert Grote Beek Pop om cliënten op een laagdrempelige manier een culturele activiteit te bieden en om de integratie van mensen met een psychische aandoening in de samenleving te bevorderen. Het evenement is ook een goede leerschool. Cliënten maken het festival zelf mee mogelijk door mee te werken aan de voorbereiding of zich in te zetten als vrijwilliger op de dag zelf. Meer informatie: www.grotebeekpop.nl
   
Foto: Bram Saeys; GGzE Grote Beek Pop 2016; met oa: Dany Vera, House Of Rock, Dave Vermeulen & Voltage, Dret & Krulle, Diede, LMB, Men in Black, Glad We Ate Her, Pick up the Pieces en Cynthia Jones