Senioren Vereniging Budel-Schoot

BUDEL-SCHOOT – Op donderdagmorgen stonden 17 Senioren te popelen om te kunnen vertrekken op een mooie fietstocht naar fietsen door het water in Bokrijk. Na een aantal zonnige dagen, zou het een mooie fietstocht worden met een temperatuur van rond de 20 graden. Ideaal fietsweer dachten zij, maar na een 15 tal km werd het miezerig en begon het al flink te regenen en werd er vlug de regenkledij aangetrokken. Maar niets houdt de Senioren van Schoot tegen en na een eerste koffiestop ging het richting Bokrijk via een mooie route waar ze rond dertien uur  letterlijk en figuurlijk door het water konden fietsen. Een heel leuke ervaring! Jammer dat de weergoden de fietsers niet goed gezind waren want van de zes uur durende rit hadden de fietsers bijna vijf uur door de regen afgelegd. Na een heel mooie route en nog enkele koffiestops kwamen ze gelukkig en voldaan aan in Hamont alwaar ze met zijn allen konden genieten van een heerlijk etentje. Op de teller stonden 110 kilometers! De deelnemers besloten om deze mooie tocht door de natuur en door het water nog eens over te doen, maar dan liefst bij droog weer. Bedankt aan de fietsclub van de S.V.B.S.