Voorlezen Budel

BUDEL – Wist jij dat we iedere tweede woensdag van de maand voorlezen? Kom gezellig met je papa, mama, of opa, oma. We kiezen elke keer weer een leuk boek!  Op woensdag 10 augustus tussen 15.00 en 15.30 uur wordt voorgelezen uit een leuk boek! Kom gezellig met je papa, mama, of opa, oma. 

Het voorlezen in Bibliotheek Budel is bedoeld voor kinderen van 4 tot 6 jaar die op een speelse manier beter willen leren luisteren, praten en communiceren. Ook kinderen met een niet-Nederlandse achtergrond en kinderen met een beperkte Nederlandse woordenschat die extra ondersteuning nodig hebben, zijn van harte welkom. Jongere broertjes of zusjes mogen ook meedoen maar dan graag onder begeleiding van een ouder.

De voorlezer en/of medewerker van de bibliotheek gaat interactief voorlezen aan kinderen met behulp van o.a. digitale prentenboeken. Kom je ook?

Welkom De toegang is geheel gratis.

De bieb ligt in MFC De Borgh aan de Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 te Budel.