Harry de Werdt winnaar van de Mat van Seggelen-cup

BUDEL – De maandagavond-recreanten-groep van TTV Budilia heeft er weer een succesvol seizoen op zitten. Na de zomervakantie is er eerst een maand gespeeld zonder laddercompetitie en vanaf de eerste week van oktober werd er weer volop gestreden achter de tafeltennistafel tot op het einde van het seizoen. Na een competitie van 10 maanden, met een korte onderbreking door corona, heeft Harry de Werdt de meeste punten behaald van alle deelnemers (gemiddeld 13). Daarmee won hij de allereerste ‘Mat van Seggelen-cup’.

Voorheen was dit de ‘maandagavond recreantencup’ maar uit eerbetoon aan onze overleden trainer en met goedkeuring van Mats weduwe is de naam van de cup omgedoopt. Harry, je hebt de cup dik verdiend. Proficiat!

Mocht de interesse gewekt zijn om te tafeltennissen kijk dan op www.budilia.nl of loop op

maandagavond een keer binnen bij de Borgh in Budel. 

Foto Harry won de Mat van Seggelen-cup