Repair Café in ’t Buuls Zitje

BUDEL – Deze week is er weer een Repaircafé in ’t Buuls Zitje. De bezetting van het Repair Café staat klaar met het nodige werkmateriaal. Op zaterdag 6 augustus kun je komen met defecte apparaten. Je kunt denken aan broodroosters, koffiezetapparaten, stofzuigers, boormachines of klokken. Geef je apparaat een tweede leven want een nieuwe kopen kan altijd nog! Is een apparaat afgeschreven dan kun je het ook naar de Huiskamer in Budel-Schoot, Maarheeze of Soerendonk brengen waar de ‘Mannen van Metaal’ ze uit elkaar halen en onderdelen worden dan nog hergebruikt. Heel veel mensen worden echter wel geholpen en gaan weer blij naar huis. De reparatie is gratis, behalve materiaalkosten. Een bijdrage in de pot wordt echter wel gewaardeerd. Het Repair Café is van 10.00 tot 12.00 uur en de koffie staat klaar voor 75 cent per kop.

Voor de maand augustus staat verder nog in de planning een gezellig optreden van Noud van Leeuwen. Op dinsdagmiddag 9 augustus om 14.00 uur neemt Noud de bezoekers mee onder het motto “Goud van Noud” in een muzikale reis door de tijd aan de hand van bekende muziek klassiekers. Liedjes en beelden die we kennen uit ons collectief geheugen. De entree is gratis en de koffie kost maar 75 cent. Wel even aanmelden via telefoon, mail of via de inschrijflijst in ons Zitje.

Verder staat nog gepland een uitstapje op donderdag 25 augustus. Hierover later meer.

Het Buuls Zitje is dus de hele zomer gewoon geopend en alle wekelijkse activiteiten zoals kaarten, knutselen, rummikub spelen en schilderen gaan door evenals de gezellige koffie ochtend- en middagen.

Voor meer info kun je kijken op de Facebookpagina of mailen naar buulszitje@gmail.com  Bellen kan ook: 0031 6 10227398 of coördinator Kitty (0031 6 30447705).  ’t Buuls Zitje vind je op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in MFC de Borgh naast de foyer. Hopelijk tot ziens!

Foto