Wethouder Hennie Driessen op bezoek in de Huiskamer 

BUDEL-SCHOOT – Op vrijdagmorgen 29 juli heeft wethouder Hennie Driessen een bezoek gebracht aan onze Huiskamer in Budel-Schoot. Onder het genot van een kop koffie heeft Hennie onder meer gesproken met de aanwezige bezoekers van de kleurgroep. De groep gaf uitleg dat deze morgen voor hen een belangrijk moment voor ontspanning, een gezellig gesprek een kop koffie, thee of fris is. De groep motiveerde zelfs Hennie om zelf ook even het kleurpotlood ter hand te nemen.Verder is aan de wethouder uitleg gegeven over het functioneren van de Huiskamer van Schoot. Zowel de bezoekers, de vrijwilligers als wethouder Hennie Driessen vonder het bezoek zeer gezellig en informatief naar beide kanten. Hiervoor onze heel hartelijke dank aan Hennie namens de Huiskamer van Schoot.