Lever uw gebruikt frituurvet gratis in

BUDEL-SCHOOT – Gebruikt frituurvet wordt helaas nog veel door het toilet/gootsteen gespoeld of bij het restafval gegooid zonder dat er nagedacht wordt over de gevolgen voor het milieu.  Bij  PLUS Dennis van Moorsel te Budel-Schoot kan u uw gebruikt frituurvet gratis inleveren. Door het inleveren van uw gebruikt frituurvet bij PLUS Dennis van Moorsel voorkomt u dat het frituurvet in het riool belandt, wat schadelijk is voor het milieu en het riool. Dit kost de samenleving elk jaar weer miljoenen euro’s aan belastinggeld. Het ingezamelde gebruikt frituurvet wordt in samenwerking met Green Oil Recycling gerecycled tot tweede generatie biobrandstof. Het recyclen van 100 liter gebruikt frituurvet staat gelijk aan een CO2 besparing van 235 gereden kilometers! 

Inleveren is simpel. Giet het afgekoelde frituurvet terug in de originele verpakking of in een lege plastic fles. Sluit de fles goed en gooi deze vervolgens in de container bij ons voor in de winkel.

Wat kan ik inleveren: frituurvet vloeibaar, frituurvet vast, frituurolie en overige plantaardige oliën. Wat kan ik nog meer doen? Vraag u vrienden, familie en collega’s of zij nog gebruikt frituurvet hebben liggen en vraag of u dit mag meenemen. Hiermee helpt u uw vrienden en familie af van hun gebruikt frituurvet, waar ze u ongetwijfeld dankbaar voor zullen zijn! PLUS Dennis van Moorsel ligt aan de Parallelweg te Budel-Schoot.