Studio Coquette viert 2-jarig bestaan 

U leest het goed: het is ondertussen al 2 jaar geleden dat Caroline Meeuwissen in haar salon aan de Deken Dolsstraat in Hamont van start ging met Studio Coquette. Iedereen kan hier terecht voor een totaalpakket. Met een kapsalon, een nagelstudio en een make-up specialiste die het plaatje compleet maakt is Studio Coquette van alle markten thuis. En neem zeker eens een kijkje op de vernieuwde webshop www.studiocoquettehamont.be want daar wordt heel binnenkort de nieuwe kledingcollectie gepresenteerd en momenteel kunnen er nog diverse kledingstukken, accessoires en haarproducten gescoord worden in de sale! 

Caroline is professioneel kapster en schoonheidsspecialiste. Voor een frisse snit, een kleuring, een opsteekkapsel, een brushing,… bent u bij Caroline in goede handen. Er worden verschillende bruids- en feestarrangementen aangeboden, gaande van bijvoorbeeld enkel het kapsel tot een compleet pakket inclusief handverzorging en make-up. Alles uiteraard volledig naar wens van de klant. “Samen met de klant bekijken we welke stijl en look het beste past. Zo komen we samen tot het perfecte resultaat,” aldus Caroline. Caroline maakt enkel gebruik van hoogwaardige kwaliteitsproducten van de merken Germaine de Capuccini en Gold. Deze producten hebben reeds hun positieve kwaliteiten bewezen op het gebied van haar- en huidverzorging. En momenteel zijn er verschillende producten verkrijgbaar die speciaal gericht zijn op de bescherming tegen de zon. Ideaal tijdens deze zomerperiode! In september introduceert Studio Coquette trouwens een gloednieuwe make-up lijn van het merk i.am.klean. Deze producten zijn allemaal op basis van natuurlijke mineralen wat gezond is voor de huid. 

Prachtige nagels en verzorgde handen, ook daarvoor ben je bij Studio Coquette aan het juiste adres. Nagelstyliste Charlotte is gespecialiseerd in het aanbrengen van gel- en acrylnagels. Zowel uw handen als voeten zijn hier in goede handen! 

Kiest u voor een natuurlijke look of liever een full glamour? Katrien zorgt voor een make-up look die helemaal bij u past. Zij weet precies hoe ze uw mooiste gelaatstrekken kan accentueren en welke kleuren het beste passen bij uw stijl, persoonlijkheid en gezichtsvorm. Zo komt u schitterend voor de dag bij iedere gelegenheid. 

Voor het maken van een afspraak bij Caroline, Charlotte of Katrien of voor het bespreken van een compleet pakket kan er altijd via de website een afspraak gemaakt worden. Wie naar de website www.studiocoquettehamont.be surft komt ook meteen uit op de onlangs vernieuwde webshop. 

Hierop worden verzorgingsproducten, kledingcollecties, accessoires, handtassen, juweeltjes,… aangeboden. 

Vier mee en win! 

Studio Coquette bestaat op 8 augustus precies 2 jaar en dat wordt gevierd met een leuke Facebook-actie. Vanaf vrijdag 5 augustus is het zeker de moeite om naar de Facebookpagina van Studio Coquette te surfen en mee te doen aan deze verjaardagsactie. Er worden namelijk twee leuke cadeaupakketten verloot onder de deelnemers. Op maandag 8 augustus worden de winnaars bekend gemaakt. En tijdens dit verjaardagsweekend krijgt iedere klant een extra attentie bij de koffie. 

Studio Coquette is gelegen aan de Deken Dolsstraat 4 in Hamont. Het salon is geopend op maandag van 8.00 uur tot 16.00 uur, op woensdag van 8.00 uur tot 20.00 uur, op donderdag van 14.30 uur tot 20.00 uur, op vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 15.00 uur. Op zondag en dinsdag is het salon gesloten. Een afspraak maken kan steeds via www.studiocoquettehamont.be of via de Facebookpagina.