Dressuur- vaardigheidswedstrijd bij Maresca Ruiters Maarheeze

MAARHEEZE – Op 21 augustus vindt voor de tweede keer een menwedstrijd plaats bij Rij- en menvereniging de Maresca Ruiters in Maarheeze. Op de terreinen van de Maresca Ruiters, gelegen achteraan op sportpark De Romrijten, wordt een dressuurproef gereden waarbij de verschillende deelnemers door een jury beoordeeld worden. Daarnaast wordt een vaardigheidsparcours afgelegd waarbij deelnemers zo snel mogelijk een behendigheidsparcours afleggen. Aan de wedstrijd nemen zowel enkelspan, tweespan, vierspan als tandem en sulky combinaties deel. Aan de wedstrijd kunnen alle klassen, van beginners in de klasse B tot gevorderden in de klasse Z, deelnemen. Ook aanspanningen zonder startkaart kunnen deelnemers, waardoor de wedstrijd toegankelijk wordt voor iedere aangespannen ruiter. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. De wedstrijden starten ’s ochtends om 10.00 uur. Naast een spannende strijd is het ook altijd een gezellig samenzijn rondom de dressuurring en het vaardigheidsparcours. De toegang is geheel gratis. Kom op 21 augustus zeker een kijkje nemen om te genieten van mooie paardensport! 

Voor meer informatie kunt u altijd een kijkje nemen op de website van de Maresca Ruiters: www.marescaruiters.nl