‘Pelgrimstocht’ naar Beringen

REGIO – Op zaterdag 30 juli waren Susan Steurs, Ludo Claessen en Tonnie Duisters naar Beringenop bezoek bij de Pastoor Deken Thieu Plessers, deken van de Parochie van Beringen. Voorheen was de Thieu de deken van de parochie van Hamont-Achel. Hij is nog maar pas overgeplaatst naar de Parochie van Beringen. Susan, Ludo en Tonnie werden door de deken pastoor geweldig ontvangen, met koffie en gebak. Ze kregen ook een mooie rondleiding in de kerk van Beringen waar de Deken Pastoor Thieu al heel mooie verhalen over kon vertellen. Als afsluiting werden ze door de Pastoor Deken Thieu nog verrast met een heerlijk ijs. Susan, Ludo en Tonnie bedanken de Thieu voor de leuke middag. Het was een leuk terugzien van een geweldige pastoor. Thieu, succes in de nieuwe parochie van Beringen!

Op de foto Ludo, Susan en Tonnie bij pastoor Thieu Plessers (r)