Bridgen bij Bridge Club Cranendonck

CRANENDONCK – 31 augustus start Bridge Club Cranendonck in Maarheeze het nieuwe seizoen. De club kan nog nieuwe leden gebruiken. BCC biedt bridgen in competitieverband, maar in een gezellige, gemoedelijke sfeer.  Tegen een laag contributiebedrag kunnen leden ook spelen op speciale middagen zoals de Paasdrive, Kerstdrive en enkele middagen vrij bridge. Er wordt elke woensdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur bridge gespeeld in De Smeltkroes in Maarheeze. De bridgers zijn verdeeld in een A-en een B-lijn. Het seizoen loopt van 31 augustus 2022 tot 24 mei 2023. Nieuwe leden zijn van harte welkom ! En dat mogen zowel ervaren spelers als ook beginners zijn. Wanneer u zich als nieuw lid aanmeldt voor het nieuwe seizoen, krijgt u de mogelijkheid om eerst 4 middagen “op proef” te spelen, voor u definitief lid wordt. U betaalt dan, naast eenmalig € 7 inschrijfgeld, voor het resterende deel van het seizoen een gereduceerde lidmaatschapsprijs. Aanmelden, graag vóór 15 augustus, kan bij secretaris Michel Naninck, tel. 0031 495-843562, 0031 6-51243161 of e-mail: mnaninck@gmail.com Op de website www.bridgeclubcranendonck.nl vindt u meer informatie