VVV Cranendonck in beweging

CRANENDONCK – Het toeristenseizoen is volop herkenbaar. De VVV wil graag onder de aandacht brengen dat er diverse interessante “belevingsroutes” zijn. Begin dit jaar zijn de wandel- en fietsroutes mbt de gedichtentafels beschikbaar gekomen. Zeer onlangs is de 19e tafel geplaatst (bij de ingang van de Gastelse Heide). Naar verwachting wordt de twintigste tafel binnenkort ook geplaatst. 

De geocache fietsroute is ook beschikbaar. Vijf verborgen “schatten” binnen een afstand van circa 16 kilometer. Leuk om te doen. Smartphone met GPS helpt enorm om de caches te vinden. Wel meenemen dus en QR-code lezer activeren. De pocketbrochure (BooQi) is gratis verkrijgbaar en biedt interessante informatie (in combinatie met de fietsroute).

Diverse lokale producten zijn in onze winkel verkrijgbaar. Zeer recent is toegevoegd het boek “Het eiland van Weert”;  465 pagina’s in kleurendruk, gebonden voor slechts €19,50. 

Een prachtig relatiegeschenk…..

De VVV dankt zijn partners: Zuiderpoort Café, Janssen Fruitbedrijf, restaurant De Coockpit, Borrelbar Kikkerop, Budelse Brouwerij en het BRAVO!-college.